söndag 7 maj 2017

Så som i himlen så på jorden

"Så som i himlen så på jorden" är rubriken på del 1 i Sexualitetsprincipens serie. Jag tänker mig att en förändring kan ske i närvaro av kärlek. Därför ville jag börja där, mitt i prick, i hjärtats centrala läge med mina böcker.

Kärleken och medkänslan kan beskrivas som en skiljelinje mellan det omedvetna och det medvetna. Nivå 1, 2 och 3 beskriver den fysiska omedvetna existensen på jorden. Erfarenheter måste bearbetas, renas och klaras ut för att det ska bli möjligt att stiga högre i medvetande till nivå 5, 6 och 7.

Boken "Så som i himlen så på jorden" beskriver hur dåtid läkes genom nutid. Den tangerar hur dåtid, nutid och framtid är ett, att de sammanstrålar för att tiden inte är linjär. Texten uttrycker drömmar som ställs mot medvetna vardagshändelser. Den visar på en möjlig väg hur sjukdom och trauma kan läkas, även om det inte är helt tydligt genom att bara läsa del 1 i serien. Genom att vandra vägen mot medvetenhet är det en hel del problem som lägges bakom individen.

Livet är en reningsprocess, en grumlig dy och kan många gånger te sig förvirrat eller så blundar individen med kraft och låtsas att allt är bra och ser inte det som är uppenbart för andra. Målet med resan ter sig inte alltid så klart som önskvärt är.

Grymhet, att vara utvecklad och outvecklad på samma gång är väl utbrett. Individer som delvis har nått långt och kan ta makt, men inte är friska i hjärtat, i kärlek och medkänsla leder till avarten maktfullkomlighet, avsaknad av respekt och jämlik nivå med annat levande.

Del 1, 2 och 3 i Sexualitetsprincipens serie handlar om störda grunder och hur de tar sig uttryck i dominans, överdrivet sexuellt begär, maktmissbruk, kontroll, manipulation. Ett samspel som inte kan kallas relation då det råder maktobalans. En person viker sig och en är den som reglerar villkoren.

Sjukdom, energiblockering som satt sig i den fysiska kroppen måste åtgärdas, förstås innan det går att träda in på nivå 5, 6 och om möjligt få en gloria på huvudet för att kunna gå utanför den fysiska kroppens medvetande på nivå 7.

Börja i hjärtat! Öva kärlek och medkänsla så faller mycket på plats runtomkring!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar